Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Liveblog Grote Brand Aan De Oslokade In Kampen

Liveblog: Grote brand aan de Oslokade in Kampen

Brandweer rukt met groot materieel uit

De brandweer is met groot materieel uitgerukt naar de Oslokade in Kampen. Daar is een grote brand uitgebroken in een bedrijfspand. De brandweer heeft opgeschaald naar "zeer grote brand" en heeft meerdere blusvoertuigen, hoogwerkers en waterwagens ingezet.

Rookpluim tot ver in de omtrek zichtbaar

De rookpluim van de brand is tot ver in de omtrek zichtbaar. Mensen in de omgeving worden geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. De brandweer doet metingen naar de luchtkwaliteit.

Oorzaak van de brand nog onbekend

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De brandweer is bezig met het bestrijden van de brand en het onderzoeken van de oorzaak. Er zijn nog geen meldingen van gewonden.

UPDATE 1: Brand onder controle

19:30 uur: De brandweer heeft de brand onder controle. Er wordt nog wel nageblust, maar de rookontwikkeling is afgenomen. De brandweer blijft nog enige tijd ter plaatse om eventuele oplaaiende brandjes te blussen.

UPDATE 2: Brand meester

20:15 uur: De brandweer heeft de brand meester. De brand is volledig geblust en er is geen gevaar meer voor uitbreiding. De brandweer doet nog onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Conclusie

De brand aan de Oslokade in Kampen is onder controle en de brandweer heeft de brand meester. De rookontwikkeling is afgenomen en er zijn geen meldingen van gewonden. De brandweer doet nog onderzoek naar de oorzaak van de brand.


Komentar